Try Now!

Pakar Penjagaan Kesihatan Hidrogen Perdana Malaysia

Air Yang Terbaik

Sejak 2017, Hi-Bliss telah membantu beribu-ribu pelanggan meningkatkan kehidupan mereka dengan Terapi Hidrogen. Kini, Kami membawa faedah kuratif dan terapeutik hidrogen terus kepada isi rumah anda melalui produk terbaru kami - Hi-Bliss Hydrogen Water Generator.

Teknologi Kami

Membran PEM berkualiti tinggi + titanium bersalut Platinum

Pastikan ketulenan hidrogen yang dihasilkan tanpa risiko pencemaran ion hipoklorit dan kekotoran lain, menghasilkan air hidrogen yang paling selamat dan berkualiti tinggi.

Reka bentuk unik plat elektrolisis digabungkan dengan tekanan terkawal membran elektrolitik (No. Paten 6371489):

- Mengeluarkan trihalometana (dari air berasaskan klorin)

- Menghalang lekatan skala kalsium di dalam elektrolisis

- Ini meningkatkan kualiti air dan keselamatan untuk kegunaan manusia

Unik reka bentuk struktur antara elektrod dan membran elektrolitik


Memastikan penjanaan gas hidrogen pada 28,000 mg/liter dengan kepekatan tinggi gas hidrogen terlarut 1.3 mg/liter dalam air.

Pensijilan dan Pengesahan Kami

Teknologi dipatenkan yang membekalkan hidrogen yang selamat dan pekat tinggi untuk jangka masa yang panjang sambil mengekalkan kualiti air. Kepekatan Hidrogen tidak berkurangan dengan penggunaan berterusan.

IHSA (Persatuan Piawaian Hidrogen Antarabangsa) memberi tumpuan kepada penentuan piawaian untuk mengukur kepekatan hidrogen dan mewujudkan garis panduan untuk kegunaan terapeutiknya. JHyPA (Persatuan Penggalakan Hidrogen Molekul Jepun) ialah entiti yang diberi kuasa oleh IHSA untuk mengeluarkan pensijilan di bawah piawaian dan kriteria IHSA.

Mengenai Syarikat Kami

IRCare Sdn Bhd diasaskan oleh Cik Jayse Ong, dan Cik Daena Chan. Ia ditubuhkan dari sejarah penyelidikan dan pembangunan melalui gabungannya dengan syarikat induknya, Hyirox Sdn Bhd, yang telah terlibat dalam membangunkan aplikasi berasaskan hidrogen yang inovatif sejak 2013.

Selepas penyelidikan & pembangunan yang meluas, IRCare membangunkan teknologi proprietari pertamanya – Hi-Bliss Hidrogen Terapi untuk pengurusan kesakitan dan kesejahteraan.

Penglihatan

Kami komited untuk membina komuniti yang lebih sihat untuk dunia yang lebih baik, tanpa mengira umur dan kedudukan sosial.

Misi

Kami berhasrat untuk menjadi perintis dalam terapi hidrogen molekul, menyediakan penyelesaian kesihatan yang berkesan yang memperkasakan pelanggan kami untuk menuntut semula gaya hidup aktif dan bebas kesakitan mereka secara semula jadi dan selamat.

Pasukan Pengurusan Kami

Daena Chan

Pengasas / Ketua Pegawai Eksekutif

Dengan pengalaman pengurusan selama 30 tahun dalam industri kewangan dan teknologi, beliau membawa teknologi berasaskan Hidrogen yang Hi-Bliss gunakan daripada Makmal R&D dan ke mata umum.

Dia percaya dalam melatih dan membangunkan bakat manusia dan dalam membuat perubahan positif kepada kehidupan orang dalam komunitinya.

Tentang

Jayse Ong

Pengarah Strategi dan Pembangunan Perniagaan

Dengan 19 tahun pengalaman kewangan antarabangsa dengan pembangunan perniagaan, kewangan korporat dan pelaburan projek, beliau menyokong penyelidikan dan pembangunan untuk teknologi bersih dan hijau. Melalui semangat untuk teknologi masa depan ini, dia membangunkan Hi-Bliss untuk membawa manfaat semula jadi, selamat, bebas dadah dan tidak invasif kepada orang awam untuk kesihatan dan kesejahteraan jangka panjang mereka.

Tentang

Lim Ean Chin

Ketua Pegawai Pembangunan Perniagaan

Ean Chin menghabiskan enam tahun bekerja dalam Perkhidmatan Jaminan Risiko dan dilatih sebagai Akauntan Bertauliah ICAEW dengan PricewaterhouseCoopers. Kemudian, dia menceburi industri penjagaan kesihatan sejak 2017. Dia bersemangat untuk mengembangkan akses kepada penjagaan kesihatan berkualiti yang menggalakkan kesejahteraan mental dan fizikal. Mempunyai kepercayaan yang kuat terhadap kuasa penjagaan kesihatan semula jadi, dia percaya bahawa penjagaan kesihatan bersepadu adalah masa depan.

Tentang

Law Bi Rong

Pengurus Kejuruteraan

Law mempunyai lebih 18 tahun gabungan pengalaman Kejuruteraan dan R&D dalam Industri Perkakas Elektronik, Industri Teknologi Hijau dan Industri Teknologi Perikanan. Seorang inovator di hati, dia percaya kejayaan datang daripada Penyelidikan dan Pembangunan teknologi yang ketat tetapi dia juga mempunyai sentuhan manusia yang diperlukan untuk memimpin pasukan jurutera yang cemerlang dalam usaha mereka untuk membangunkan Teknologi Penjagaan Kesihatan Berasaskan Hidrogen yang terbaik.

Tentang

Nathan Lim

Chief Technology Officer & Strategy

Nathan Lim bekerja sebagai Perunding Risiko di dua daripada Big Four. Kemudian, dia memutuskan untuk memulakan perjalanan keusahawanan dan menceburi perniagaan digital di mana minatnya. Dia kagum dengan potensi Hidrogen ketika pertama kali menemui kesan terapeutiknya. Seorang peminat teknologi dan penyokong penjagaan kesihatan semula jadi, beliau bersemangat untuk membawa kuasa Hidrogen dan penjagaan kesihatan semula jadi yang berkualiti kepada orang ramai.

Tentang
Warranty Terms & Conditions
Copyright 2024  IR HYDROLIFE Sdn Bhd (1323863-M)
chevron-downtext-align-justify linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram